En bättre värld, där alla människor trivs på jobbet!

Värderingsbaserad grupputveckling

Att leda andra till engagemang, motivation och tillit


Med värderingsarbete skapar du förståelse för både dina egna och gruppens drivkrafter och värderingar. När du arbetar med dina egna och dina medarbetares personliga värderingar, skapar du självgående och motiverade team och grupper som grundar sig på tillit.

Vi på Ljuset stödjer dig i att skapa fungerande team och arbetsgrupper, det handlar om hur individerna ser på sin roll i gruppen, förmågan att kommunicera och samarbeta med varandra. Grunden är det värderingsbaserade ledarskapet som ger en tydlig riktning och trovärdighet – men också en djup förståelse för medarbetares och kollegors verkliga drivkrafter.

Vi hjälper dig att skapa motivation genom att matcha gruppens eller teamets värderingar med individens värderingar. Du förstärker känslan av personlig mening på arbetsplatsen och ökar medarbetarnas professionella prestation.

Hur går det till?

Vi använder Values Online som är ett interaktivt webbverktyg där du och dina medarbetare rangordnar och prioriterar de personliga värderingar som är viktiga för er. När ni gjort rangordningen möter ni en certifierad facilitator för fördjupning kring era drivkrafter och ser vad som styr framåt och mot gruppens eller teamets utveckling.

Genom att vi arbetar med personliga och inte normativa värderingar hittar vi drivkrafter och motivation. Vi använder oss av upplevelsebaserad pedagogik där den personliga berättelsen i storytelling är det grundläggande förhållningssättet för våra facilatorer. Modellen med storytelling upplevs som icke-hotande och hjälper därmed till att skapa ett öppet klimat som blir kreativt och utvecklande.

Våra processer kan integreras på alla nivåer och i de flesta av en organisations verksamhetsgrenar som t ex rekrytering, organisationsutveckling, marknadsföring och försäljning, HR-arbete, kompetensutveckling och ledarutveckling.

Kontakta oss

Vill du boka en utbildning, köpa någon av våra tjänster eller kanske du har en fråga om något.

Vill du veta mer, kontakta oss genom att fylla i formuläret till höger! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Ljuset i Göteborg AB

Adress:
Älvhålegatan 26
417 28 Göteborg   

Kontakta oss

Telefon: 031 -515483
E-post: info@ljuset.com

Social media